U krijgt hier het laatste nieuws over Verko

Een strik rond je huisvuilzak. Een tekening op je container. Met complimentjes gooien naar onze collega's. Het hoort er allemaal bij tijdens de Week van het Afvalteam van 15 t.e.m. 21 november.

Springende beentjes, kleurrijke snoetjes, een gloednieuwe modeafdeling en korting. Op 27 november leggen we je in onze kringloopwinkels extra in de watten.

Hebben computers weinig tot geen geheimen voor jou? Ben je een krak in het oplossen van IT-problemen? En werk je graag mee aan een duurzame, groene regio? Dan ben jij de IT-coördinator die wij zoeken. 

Ben jij een people manager die sterk is in plannen en organiseren? Ben je gebeten door duurzaamheid en een schone, groene leefomgeving? Ga dan de uitdaging aan en word onze verantwoordelijke afvalinzameling.

Klara-presentatrice Katelijne Boon trok met vrt-crew naar recyclagepark Lebbeke. Ze polste bij de bezoekers naar hun mening over de VRT.

Michiel stuitte op asbest bij de renovatie van zijn woning. Hugo wilde zijn kippenhok uit asbestgolfplaten afbreken. Hoe pakten ze dit aan? Ons asbestloket hielp hen op weg.   

Ook de komende 16 jaar kiezen de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Melle, Wetteren en Wichelen voor Verko om hun ambities op vlak van afvalbeleid en milieuzorg waar te maken.

Verko is een intercommunale of intergemeentelijk samenwerkingsverband. Concreet betekent dit dat 9 verschillende gemeenten hun krachten bundelen in één organisatie om gemeenschappelijk dienstverlening te kunnen aanbieden aan hun inwoners. Wat betekent dit precies voor jou?

Om je persoonlijk te kunnen helpen bij je sorteervragen is de ombudsdienst van Verko iedere weekdag tussen 9 u. en 12 u. en tussen 13 u. en 16.30 u. telefonisch bereikbaar via het gratis nummer 0800 92 992.