U krijgt hier het laatste nieuws over Verko

Op 29 augustus en 5 september 2019 bezochten raadsleden van de gemeenten die aangesloten zijn bij DDS-Verko onze bedrijfssite in Appels.

Dit jaar ging Lisa voor het vijfde jaar op rij aan de slag als ophaler bij de ophaaldienst.

De geplande houtophaling in de straten die zich situeren binnen de driehoek Resedalaan, Breestraat en Heirbaan in Sint-Gillis-Dendermonde ging op vrijdag 20 september 2019 niet door. Verko voorziet de inzameling aanstaande maandag. 

Afvalintercommunale Verko zoekt nieuwe collega's.

Ook deze zomer zijn er weer verschillende jobstudenten aan de slag bij Verko. Eloë was in de maand juli aan de slag als jobstudent in het recyclagepark van Appels-Dendermonde.

Ook dit jaar zijn er weer verschillende jobstudenten aan de slag bij Verko. Niels De Smedt werkte dit jaar voor de 3de keer op rij in de Verko-composteerfabriek.

Elk jaar opnieuw kiezen verschillende jobstudenten voor een vakantiejob bij Verko. Lauren Van Nuffel ging dit jaar voor de eerste keer aan de slag als vuilnisophaler bij de ophaaldienst. 

Vanaf maandag 5 augustus wordt de Oudegemse baan wegens werken tijdelijk afgesloten ter hoogte van de spoorwegovergang. Dit heeft ook gevolgen voor de wekelijkse ophaalronde.

Nu de hitte voorbij is, start Verko vanaf maandag 29 juli 2019 opnieuw om 7 uur ’s ochtends met de afvalinzameling.

Naar aanleiding van de nakende hittegolf aanvaarden de Verko-recyclageparken vanaf zaterdag 20 juli tijdelijk gele huisvuilzakken.

Tijdens de Algemene Vergadering blikt Verko terug op de activiteiten van het voorbije jaar en geeft de directie toelichting bij het financieel resultaat. De Algemene Vergadering keurde op dinsdag 13 juni 2017 de jaarverslagen goed.

Verko is een intercommunale of intergemeentelijk samenwerkingsverband. Concreet betekent dit dat 9 verschillende gemeenten hun krachten bundelen in één organisatie om gemeenschappelijk dienstverlening te kunnen aanbieden aan hun inwoners. Wat betekent dit precies voor jou?

Om je persoonlijk te kunnen helpen bij je sorteervragen is de ombudsdienst van Verko iedere weekdag tussen 9 u. en 12 u. en tussen 13 u. en 16.30 u. telefonisch bereikbaar via het gratis nummer 0800 92 992.