Alle vandaag geplande rondes zijn uitgereden. De kringloopwinkels zijn al zeker tot 15/12 gesloten. De recyclageparken zijn weer open, op woensdag en donderdag zonder afspraak, op alle andere dagen met reservering. 

In het belang van iedereen volgt afvalintercommunale Verko uiteraard de door de Nationale Veiligheidsraad opgelegde coronamaatregelen.

Huis-aan-huisinzameling

Alle vandaag geplande rondes zijn uitgereden. 
Belangrijke tip: gooi (gebruikte) papieren zakdoekjes niet bij het oud papier en karton, maar wel bij het huisvuil (gele zak). Deze sorteertip is altijd al van toepassing geweest, maar met het oog op de gezondheid van onze werknemers is die nu meer belangrijker dan ooit. 

Recyclageparken 

Onze recyclageparken zijn weer open:

  • Op woensdag en donderdag kan je vrij naar het park en is er geen reservering nodig.
  • Op maandag (Appels en 1 x maand Wetteren), dinsdag, vrijdag en zaterdag is reserveren noodzakelijk. Je kan kan online een afspraak maken via https://www.dds-verko.be/aanvraag-recyclageparken.
  • Sinds 14 juli is het ook weer mogelijk om asbest (verpakt!) naar het recyclagepark te brengen. 

Bezoekers moeten verplicht een mondmasker dragen.

Asbestophaling aan huis

Sinds 14 juli 2020 is het opnieuw mogelijk om een afspraak te maken voor de ophaling van asbest aan huis.
Dit kan telefonisch op maandag en dinsdag (9h tot 12h en 13h tot 16h30) via 052 25 18 11 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Textielcontainers

Er is voor onbepaalde tijd geen inzameling mogelijk via de textielcontainers.

Kringloopwinkels

Onze kringloopwinkels zijn al zeker tot 15 december gesloten. Het is niet mogelijk om tweedehands goederen naar de winkels te brengen of te laten ophalen.
Wie tweedehands spullen heeft kan deze wel brengen naar het recyclagepark. 

Hoofdkantoor

De receptie in het hoofdkantoor is gesloten, maar blijft wel telefonisch bereikbaar (052/21 39 91). Ook de ombudsdienst blijft telefonisch bereikbaar (0800/92 992).

>>> Volg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates!