De recyclageparken zijn weer open, op woensdag en donderdag zonder afspraak, op alle andere dagen met reservering. Bezoekers moeten een mondmasker dragen. 
De kringloopwinkels zijn weer open.
De normale werking van de huis-aan-huisinzameling is gegarandeerd.

In het belang van iedereen volgt afvalintercommunale Verko uiteraard de door de Nationale Veiligheidsraad opgelegde coronamaatregelen.

Recyclageparken 

Onze recyclageparken zijn weer open:

  • Op woensdag en donderdag kan je vrij naar het park en is er geen reservering nodig.
  • Op maandag (Appels en 1 x maand Wetteren), dinsdag, vrijdag en zaterdag is reserveren noodzakelijk. Je kan kan online een afspraak maken via https://www.dds-verko.be/aanvraag-recyclageparken.
  • Sinds 14 juli is het ook weer mogelijk om asbest (verpakt!) naar het recyclagepark te brengen. 

Bezoekers moeten verplicht een mondmasker dragen.

Huis-aan-huisinzameling

De geplande afvalrondes gaan tot nader order gewoon door. 

Belangrijke tip: gooi (gebruikte) papieren zakdoekjes niet bij het oud papier en karton, maar wel bij het huisvuil (gele zak). Deze sorteertip is altijd al van toepassing geweest, maar met het oog op de gezondheid van onze werknemers is die nu meer belangrijker dan ooit. 

Asbestophaling aan huis

Sinds 14 juli 2020 is het opnieuw mogelijk om een afspraak te maken voor de ophaling van asbest aan huis.
Dit kan telefonisch op maandag en dinsdag (9h tot 12h en 13h tot 16h30) via 052 25 18 11 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kringloopwinkels

Onze 2 kringloopwinkels zijn weer open, met extra veiligheidsmaatregelen.
Het is het weer mogelijk om goederen te brengen naar de kringloopwinkel. Dit elke dinsdag en elke woensdag tussen 10h en 12h30 en 13h tot 16h30 + elke zaterdag van 10h tot 15h.
Goederen kunnen aangeboden worden bij de rode poort. 

Hoofdkantoor

De receptie in het hoofdkantoor is gesloten, maar blijft wel telefonisch bereikbaar (052/21 39 91). Ook de ombudsdienst blijft telefonisch bereikbaar (0800/92 992).

>>> Volg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates!