Helaas hebben heel wat inwoners in ons werkingsgebied geen of een verkeerde afvalkalender ontvangen. In samenspraak met de koerier die verantwoordelijk is voor de verdeling zullen er extra kalenders gedrukt worden, zodat iedereen zo snel mogelijk een exemplaar in huis heeft.

Tijdens de eindejaarsperiode gelden er aangepaste openingsuren voor onze kringloopwinkels, recyclageparken en hoofdkantoor!

Girlpower verzekerd op de ophaaldienst: 3 dames uit de raad van bestuur en de interne preventieadviseur engageren zich voor 1 dag als ophaler. Ook 2 directieleden lopen vandaag achter de vuilniswagen om afval in te zamelen. Met deze actie tonen ze tijdens deze Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter respect voor het beroep van afvalmedewerker.

Om de extra toevoer van glazen flessen en bokalen tijdens de nieuwjaarsperiode te kunnen bolwerken, plaatst Verko 16 extra glasbollen verspreid over de volledige werkingsregio.

Met keukenrestjes en kastoverschotten kun je heel wat lekkere receptjes maken! In Het Restjeskookboek bundelt Vlaco 60 gerechtjes.
En jij kan het boek winnen!