Wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke handhaving (m/v/x)

Onze handhavingcel staat in voor de handhaving van sluikstort in de regio. We zijn op zoek naar een gedreven en ervaren leidinggevende die een groeiend team wil leiden.

De dienst heeft op dit moment 10 camera's in bezit. De verantwoordelijke staat in voor de opvolging hiervan. Op basis van meldingen onderneem je de nodige acties en maak je vaststellingen op. In de toekomst zal je ook instaan voor het opmaken van het bestuurlijk verslag.

Als verantwoordelijke ben jij de leidinggevende van momenteel 2 medewerkers die instaan voor de installaties en het onderhoud van de camera's en het net houden van de sites rond de glasbollen. Je bent het aanspreekpunt voor jouw team en zorgt voor coaching, ondersteuning en begeleiding waar nodig. Op praktisch en administratief vlak maak jij o.a. de planning, zorg je voor een briefing en de correcte materialen.

Je zal mee instaan voor het ophalen en controleren van de sluikstort. Naast het controleren en ophalen van het sluikstort, zoek je naar aanknopingspunten om de identiteit van de vervuiler te achterhalen. Je maakt het verslag op en start een dossier bij de politie.

Als verantwoordelijke handhaving sta je ook in voor de ondersteuning van het asbestloket. Je gaat ter plaatse om te kijken of containers geplaatst kunnen worden en geeft de nodige informatie door aan de collega's van het asbestloket.

Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige verwerking van administratie binnen de dienst. Je beheert de verschillende dossierstromen en andere administratieve processen.

Op termijn zal ook een bijkomende dienst, de receptie, tot jouw verantwoordelijkheden behoren. Hierbij neem je de leiding over een team van 3 mensen.

Op vlak van handhaving zijn heel wat mogelijkheden in de organisatie en regio. Wij zijn dan ook op zoek naar iemand die, samen met ons, actief wil bijdragen aan de verdere uitbouw en professionalisering van de dienst. Je werkt aan optimalisatie van processen en stimuleert groei door innovaties en nieuwe ideeën aan te brengen en te implementeren.

Je rapporteert rechtstreeks aan de manager contactcentrum. Extern heb je contacten met o.a. politie, sanctionerend ambtenaar, gemeenten, externe diensten, ... Intern werk je samen met verschillende diensten en collega's.

Wat bieden we?

  • De kans om mee te werken in een duurzame en milieubewuste organisatie;
  • Een veelzijdige functie met ruimte tot eigen initiatief;
  • Je wordt niet aan je lot overgelaten en ingewerkt door een deskundig team;
  • Een aangename werksfeer en de mogelijkheid om je verder te bekwamen;
  • Een competitief verloningspakket in klasse 6 met bruto maandwedde tussen €3.047,43 en €3.750,31, afhankelijk van jouw relevante ervaring. Extra legale voordelen zoals maaltijd- en eco-cheques van respectievelijk €8 en €250, hospitalisatieverzekering met de mogelijkheid om gezinsleden aan te sluiten, interessante groepsverzekering, prestatiepremie, GSM, fietsvergoeding en de mogelijkheid om in te stappen in een fietsplan. Afhankelijk van je leeftijd behoorlijk wat vakantiedagen.

Jouw profiel

  • Je bent communicatief sterk en past jouw communicatie vlot aan naar de context en ontvanger;
  • Je hebt relevante ervaring als leidinggevende;
  • Je bent proactief, denkt mee over de toekomst en werkt graag aan de verdere uitbouw van een groeiende organisatie;
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en hebt oog voor administratieve processen;
  • Je bent analytisch sterk en kan vlot werken met cijfers en rapportages;
  • Je hebt affiniteit met de sector;

Vereisten

  • Je volgde een opleiding tot GAS vaststeller of bent bereid deze op termijn te volgen;
  • Je beschikt over een rijbewijs B;
  • Je beschikt over een bachelordiploma, of hebt relevante ervaring.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je helemaal klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Stuur jouw CV en motivatiebrief t.a.v. Stefanie Wuytack naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via post naar Bevrijdingslaan 201 - 9200 Dendermonde.

Heb je nog bijkomende vragen? Dan kan je terecht bij Stefanie via 052 69 18 59 of bovenstaand mailadres.

Kandidaten die in aanmerking komen voor de functie worden uitgenodigd voor een gesprek. Weerhouden kandidaten worden uitgenodigd voor selectieproven via een extern kantoor.

Voor deze functie wordt niet gewerkt met een wervingsreserve.

Objectieve criteria zorgen voor gelijke kansen.