Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen sluit de kringloopwinkel in Appels en in Wetteren al zeker tot 15 december de deuren. De Verko-recyclageparken blijven wel open. 

De regering heeft nieuwe verstrengde maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het Coronavirus. Alle niet-essentiële winkels moeten sluiten. Ook de kringloopwinkels van Verko, gelegen in Appels en Wetteren, vallen onder deze categorie.

Daarom blijven al zeker tot 15 december onze kringloopwinkels gesloten. Om de veiligheid van iedereen te kunnen garanderen, is het ook niet mogelijk om goederen naar onze kringloopwinkels te brengen of te laten ophalen. Wie nog (kleine) verkoopbare tweedehandsspullen heeft, kan deze wel brengen naar het recyclagepark. 

De nieuwe coronamaatregelen gelden immers niet voor de recyclageparken. Deze blijven geopend volgens de gebruikelijke openingsuren. Op woensdag en donderdag zijn de parken toegankelijk zonder afspraak. Op alle andere dagen is online reservatie verplicht. Een afspraak maken kan hier