Het schooljaar nadert met rasse schreden. Sportclubs maken zich klaar voor een nieuw seizoen. Ook de kringloopwinkels van Appels en Wetteren bereiden zich voor op 1 september en aanvaarden met plezier duurzame sport- en schoolspullen die ze aan een zachte prijs verkopen.

Bij de start van het nieuwe schooljaar en de opening van de sportclubs hebben kinderen heel wat nieuwe spullen nodig: boekentas, rugzak, sporttas, voetbal, shirts, trainingspakje, tennisracket… De rekening tikt aan als je alles nieuw koopt. Daarom zetten de 2 kringloopwinkels van Verko iedere maand seizoenartikelen in de kijker en momenteel zijn dit school- en sportspullen. Ook al zijn ze niet gloednieuw, ze zijn wel in uitstekende staat. En omdat ze tweedehands zijn, kosten ze een pak minder. 

Inzameldagen kringloopwinkels

In de kringloopwinkel kan je niet alleen spullen kopen, maar ook afgeven. Om de komende weken een zo ruim mogelijk aanbod aan school- en sportartikelen te kunnen aanbieden, zijn deze artikelen extra welkom. Heb je dus nog sport- of schoolspullen thuis liggen die niet meer gebruikt worden, en nog in uitstekende staat zijn? Breng ze dan naar de kringloopwinkel en geef ze een tweede leven.
Opgelet: wegens corona gelden er aparte afgiftemomenten: inzameling is mogelijk op dinsdag en woensdag van 10 uur tot 12u30 en van 13 uur tot 16u30. Op zaterdag is dit mogelijk tussen 10 uur en 15 uur.

Openingsuren (enkel voor verkoop)

Kringloopwinkel Appels en Wetteren is op dinsdag, woensdag en vrijdag open van 10 uur tot 12u30 en van 13 uur tot 17 uur. Op zaterdag zijn beide winkels doorlopend open. Op donderdag zijn de winkels enkel open in de namiddag.