Geef spullen die je niet meer nodig hebt, maar die nog goed ogen, werken en verkoopbaar zijn, een tweede leven en breng ze naar de kringloopwinkel.
Of breng voor een nieuwe aankoop eerst een bezoekje aan de kringwinkel, want misschien ligt er net wat je zoekt, en dan nog eens voor een klein prijsje!

Retro en vintage, of meubelen en huisraad dat je met wat creativiteit een eigen unieke en hippe toets kan geven… je vindt het er allemaal.

Kopen in de kringloopwinkel betekent minder afval

Goederen kopen of brengen naar de kringloopwinkel vermindert de afvalberg, want hergebruik is een van de beste manieren om afval te voorkomen.

Verko baat twee kringloopwinkels uit, in Wetteren en Dendermonde. Kom geregeld eens langs, want meer dan 95% van de gebrachte goederen wordt ook weer verkocht. Er valt dus telkens weer iets nieuws te ontdekken. Wist je trouwens dat aangeboden elektro na een technische controle een garantielabel krijgt dat recht geeft op 6 maanden waarborg na datum van aankoop?

Goederen brengen naar de kringloopwinkel

Wil je zelf meubelen, huisraad, textiel, elektro, speelgoed, lectuur… aanbieden, dan kan dat op drie manieren:

  1. Breng de spullen tijdens de openingsuren naar een van de twee kringloopwinkels. Onze verkopers controleren de staat van de goederen en beslissen of deze al dan niet verkoopbaar zijn. Laat in geen geval zomaar ongecontroleerd spullen achter, ook niet voor een gesloten poort. Want dat wordt gezien als sluikstort en hierop gelden stevige boetes.
  2. Zijn de goederen te groot, zoals bijvoorbeeld meubelen, dan kan je via het nummer 052/25 18 34 een afspraak maken voor gratis ophaling aan huis. Onze chauffeurs gaan na of de goederen nog in goede staat en verkoopbaar zijn. Is dit niet het geval, dan worden ze niet meegenomen.
  3. Ook via een gesloten container op elk Verko-recyclagepark kan je spullen voor de kringloopwinkels achterlaten. De parkwachter controleert de staat van de goederen en beslist om ze al dan niet te aanvaarden.

Klik hier voor de openingsuren van onze kringloopwinkels!

Op zaterdag 19 oktober houden de Verko-kringwinkels naar jaarlijkse gewoonte een opendeurdag. Naast leuke randanimatie geniet je die dag van 50% korting op de volledige winkel, met uitzondering van elektro. Heel wat redenen dus om zeker eens langs te komen!