We mogen weer met het hele gezin buitenkomen. Daarom willen we je in onze kringloopwinkels extra in de watten leggen tijdens de opendeurdag op zaterdag 27 november 2021. Inderdaad, je leest het goed, onze opendeurdag is in november en niet zoals anders op de Dag van de Kringwinkel in oktober. Dat komt omdat we in Wetteren uitpakken met een gloednieuwe verdieping met modeartikelen. Extra veel shopplezier, dus. 

Programma kringloopwinkel Appels

10-16u: springkasteel
50% korting op alles, behalve elektro

Kringloopwinkel Appels voorziet op de parking een springkasteel. Terwijl de kinderen onder begeleiding de gekste en hoogste sprongen maken, kan jij als ouder in alle rust tweedehands spullen bekijken in de winkel. Iets leuks gevonden? Dan betaal je slechts de helft van de vermelde prijs. Op elektrotoestellen geldt geen korting. 

Programma kringloopwinkel Wetteren 

14-16u: grime en haarversieringen
50% korting op alles, behalve elektro

Kringloopwinkel Wetteren sluit van 16 tot en met 20 november 2021 de deuren wegens verbouwingen. De winkel krijgt een verdieping om kleding, schoenen, handtassen en andere textiel beter te etaleren. De opening van deze gloednieuwe verdieping is dé blikvanger tijdens onze opendeurdag. Terwijl jij geniet van het shoppen kan je dochter- of zoonlief zich in de grime laten schminken als een schattige prinses, stoere piraat, lieve poes of wilde tijger. Tijdens de opendeurdag krijg je 50% op al je aankopen, behalve op elektrotoestellen. 

 

Waarom kiezen voor de kringloopwinkel?

  • Omdat je geld wil besparen
  • Omdat je bewust kiest voor een lokale winkel
  • Omdat je een tweede leven wil geven aan goederen die anders bij het afval terechtkomen

Kortom: omdat je kiest voor duurzaamheid