De raad van bestuur van intercommunale DDS duidt Kenneth Taylor opnieuw aan als voorzitter. Samen met de nieuwe bestuursploeg is hij klaar om werk te maken van de vraag naar nog meer professionele ondersteuning vanuit de gemeenten.

Met de ontwikkeling van bedrijventerreinen en het aanbieden van betaalbare woningen creëert intercommunale DDS al bijna 50 jaar welvaart in de regio Dendermonde-Wetteren. Met grote ambities voor de toekomst is het nieuw verkozen bestuur met Kenneth Taylor aan het hoofd klaar om met veel goesting verder te werken aan deze missie.

Kenneth Taylor, voorzitter DDS: “De vraag van de gemeentebesturen om hen nog meer professioneel te ondersteunen is zeker aangekomen. Vandaar dat we met de gemeenten in dialoog willen treden om hun noden, die toch wel sterk veranderd zijn doorheen de jaren, in te vullen. Ik voel dat er in de nieuwe raad van bestuur een krachtige dynamiek heerst om de nieuwe uitdagingen aan te gaan en samen te schrijven aan de toekomst van onze intercommunale.”

De raad van bestuur telt 17 bestuursleden. Hans Knop en André Raemdonck zijn respectievelijk eerste en tweede ondervoorzitter.